Ovo ljeto kultura je na šećeru ⛱

Što je kultura na šećeru?

Tijekom par ljetnih tjedana, u suradnji s FOX Barom u centru Čakovca, svaki gost uz kavu dobit će oslikani šećer. Na šećeru se nalaze oznake vidljivosti Kreativno edukativnog centra Murai i QR koji vodi na web podstranicu Muraia.

Kao što se šećer brzo topi tako se i sadržaj na web stranici brzo mijenja. Gore na stranici objavljujemo nama "smiješne" fotke, predstavljamo lokalne umjetnike i događaje. U biti, sve što mislimo da je zanimljivo prolistati na kavi.

Filip Živaljić, voditelj projekta

U narednim danima grad Čakovec imat će povećan broj ljudi na ulicama radi tradicionalnih manifestacija, te je cilj upoznati posjetitelje s dodatnim kulturnim sadržajima. Kako koristimo digitalne tehnologije možemo pratiti broj posjetitelja na stranici i uspješnost kampanje. Kultura na šećeru je testni projekt i o rezultatima posjećenosti i efektivnosti ovakvog pristupa objavimo krajem ljeta. Ako se pokaže uspješnim pišemo projekt za nastavak!

Platforma za Društveni centar Čakovec / Filip Živaljić (Project Management, Design), Tena Vrzan (Coordinator)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram