Imamo novi projekt -> Projekt asistent

Saznaj sve o vođenju udruga na besplatnim edukacijama u Muraiju!

Želiš osnovati udrugu ili si skroz nov/a u tome, ne znaš gdje početi i želiš biti siguran da ti neće nešto od papira promaknuti?

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA BESPLATNIM EDUKACIJAMA!

Vodiš udrugu i obožavaš vaše aktivnosti ali ti mrak pada na oči kad na red dođu zakonom propisane obveze i birokracija jer nisi siguran što, gdje i kako?

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA BESPLATNIM EDUKACIJAMA!

Skupštinu imaš ali nisi siguran/sigurna trebaš li i izvršni odbor? Čuo/čula si za GDPR ali nemaš pojma što to znači za tvoju udrugu i kršiš li time možda zakon? Moraš li za financijsko izvješće baš angažirati knjigovodstvo? A što s volonterima?

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA BESPLATNIM EDUKACIJAMA!

Na sva ta - i brojna druga - pitanja odgovore dobivaš na edukacijama koje Platforma za Društveni centar Čakovec provodi kroz projekt 'Program podrške - Projekt asistent', osmišljen upravo za organizacije civilnog društva.

---

Kroz zakonodavnu džunglu, registre ove i one i sve moguće i nemoguće birokratske začkoljice vodi te Mirjana Sečan, dugogodišnja referentica za opće i upravne poslove u Općini Maloj Subotici i uskoro diplomirana pravnica. Uz to, Mirjana je i tajnica i jedna od osnivačica Udruge ‘Media start’ iz Male Subotice, certificirana je stručnjakinja javne nabave, tata-mata za birokraciju općenito, a posebice onu vezanu za rad udruga.

Edukacije se održavaju u Kreativno-edukativnom centru Murai u Pleškovcu, u srijedu 16. studenog, 23. studenog, 30. studenog i 7. prosinca, svaka s početkom u 17:30. Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike, uz obavezne prijave putem OBRASCA.

Više detalja pronađi na Facebook stranici događaja.

Platforma za Društveni centar Čakovec

Dr. Ivana Novaka, 38
40 000 Čakovec
Hrvatska

E: info@pdcck.hr
Pravila privatnosti I Uvjeti korištenja