Otvorene prijave za radionice produkt dizajna!

Što je produkt dizajn?

Prijavi se na edukacije i radionice u Kreativno edukativnom centru Murai i saznaj odgovor na to pitanje!

Upravo sada, u ruci držite predmet, komad plastike, gume, stakla. U interakciji ste sa elektroničkim uređajem kojeg volite ga i mrzite. Sjedite, ležite ili stojite na komadu tkanine, drveta, spužve, gume ili kože. To su namještaj, automobil, odjeća i obuća koji su dio vašeg intimnog i javnog života. Svjetiljka, stol, čaša, spajalica.

Okruženi ste predmetima od kojih svaki ima svoju priču, kako i zašto je nastao, te u kakvom je odnosu sa korisnikom i prostorom.

Produkt dizajn je stvaralačko područje koje se bavi oblikovanjem svih tih predmeta. Stvaranje, oblikovanje predmeta i uređenje prostora urođena je potreba svake osobe, a polaznici edukacija imaju priliku naučiti principe, tehnike i metode dobrog dizajna.

Edukaciju na ovu temu provodit će Andrija Večenaj, industrijski dizajner i predavač na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu.

Prijave traju do 30.1.2022. Požuri s prijavom i osiguraj svoje mjesto!

Obrazac za prijavu

Početak:

31.01.2022. / 16:00

Završetak:

21.02.2022. / 16:00


26. May 2022.
Otvorene prijave za ciklus edukacija: Oblikovanje prostora

Prostor je ideja!Kako iz ničega napraviti sve ili kako u svemu napraviti red? Hoćete li biti kao Ross ili ste spremni naučiti nešto više o dizajnu interijera?Ako jeste, onda PIVOT with me!Dizajn interijera je danas postao popularan zahvaljujući brojnim emisijama na tu temu, ali kako bise reklo "sve je to lijepo na ekranu". Donosimo Vam … Continue reading Otvorene prijave za ciklus edukacija: Oblikovanje prostora

Saznaj više
5. May 2022.
U TRAPtaju savladaj osnove Abletona i u jednom danu napravi svoju pjesmu!

Savladaj osnove produkcije u Ableton LIVE programu kroz izradu pjesme, odnosno stjecanje samopouzdanja za osnove samostalnog rada i istraživanja Abletona. Radionica će se prilagoditi na preferencijama prijavljenih sudionika koji će imati priliku izraditi pjesmu popularnih žanrova: trap, hip hop, techno, house, drum and bass... OPIS RADIONICE: U subotu, 14. svibnja s početkom u 10:30 sati … Continue reading U TRAPtaju savladaj osnove Abletona i u jednom danu napravi svoju pjesmu!

Saznaj više
25. April 2022.
KREATIVNA KUĆA za osnovnoškolce u Svetom Jurju na Bregu!

Kreativno edukativni centar Murai u suradnji s umjetničkom organizacijom Kreativna kuća organizira radionice crtanog filma za učenike Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu! Klinci će imati priliku sami napraviti svoj crtani film, 4. svibnja u centru Murai pod vodstvom nagrađivanog ilustratora, animatora i autora crtanih filmova Marijana Lončara. O voditelju radionice: Tijekom … Continue reading KREATIVNA KUĆA za osnovnoškolce u Svetom Jurju na Bregu!

Saznaj više
Svaki tjedan šaljemo pozivnice zanimljivih događaja i novosti iz kreativnog svijeta!

KREATIVNO EDUKATIVNI CENTAR MURAI

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Platforme za Društveni centar Čakovec.