Imamo novi projekt -> Projekt asistent

Kako je bilo na PPP: Park je ponovo oživio

U petak u popodnevnim satima imali smo se prilike podružiti u podosta punom parku. Moramo priznati da nas je ugodno iznenadio park pun ljudi. Osim što je bilo lijepo i sunčano vrijeme, ljudi su se zabavljali igrajući razne društvene i sportske igre.

Zapravo to je bio i cilj ekipe iz Prostora i Društvenog centra. Okupiti ljude i ponovno pokazati da se u parku smije družiti i uživati. Program je trajao od 18 do 21 sat i organizatori su više nego zadovoljni.

Ideja se rodila unazad par godina dok smo mi kao društvo poslije zime odlazili u park da uživamo na suncu, otvorenom prostoru i prirodi  te smo često boravili u parku i igrali se s frizbijem, hula hoopom, vježbali žongliranje itd. S vremenom smo primijetili da smo jedni od rijetkih koji provode vrijeme u parku i da tu i tamo dođe koji čudan pogled što to radimo.  Ideja PPP-a je da pokažemo ljudima da je u redu družiti se i boraviti u parku jer park je namijenjen za ljude. Organizatori PPP-a su Platforma za Društveni centar Čakovec i Centar za mlade Čakovec.

Event je bio testnog tipa no već se prvi događaj pokazao uspješnim. Nadam se da će ova inicijativa potaknuti ljude da borave u parku i bez organizacije takvih događaja, izjavila je Tena Vrzan, organizatorica PPP-a.

Izvor: https://www.mnovine.hr/hrvatska/kako-je-bilo-na-ppp-park-je-ponovo-ozivio/?fbclid=IwAR3tM9GqpJrA5L2bbr70s8ImzoLI0QsSqf3JQzurQGkgBuoMuW5YDF8d5JE

Platforma za Društveni centar Čakovec

Dr. Ivana Novaka, 38
40 000 Čakovec
Hrvatska

E: info@pdcck.hr
Pravila privatnosti I Uvjeti korištenja